slike pesnika

Душан Радовић – ЗГОДНЕ ЖЕНСКЕ СУ ЗА ЊИХ СМРТ



dusan dusko radovic zgodne zene su za njih smrt
Још се, као што видите, нисам убила и надам се да нећу ускоро! Не пада ми на памет! Још нисам срела таквог због кога бих се убила! Нек се мало убијају они, доста смо ми жене биле наивне и будале!

Ја, лично, сваког мушкарца третирам као непријатеља и окупатора и борим се, колико могу! Сваког дана се максимално утегнем, па само севам: Хоп- хоп! Хоп - хоп! То је за њих убиствено! Згодне женске су за њих смрт! Само трче и просјаче! Иш! Не долази у обзир! Не играш!

Маму вам мушку, да видите мало како то изгледа! Часна реч, не бих имала ништа против тога ни кад би се неко од њих убио - због мене. Зашто? Они су први почели! Па је л' тако или није?


Добро дошли на Поезију суштине, сајт за књижевност, а пре свега поезију. На овом сајту можете читати најлепшу поезију добро познатих песника, али и оних за које до сада, можда, нисте знали.

Најновије на Поезији суштине

poezija sustine na fejsbuku

Најлепша љубавна поезија

Најлепша љубавна поезија свих времена. Много добрих и познатих великих песника. Прелепа српска љубавна поезија

Српска родољубива поезија

Најлепша и најбоља српска родољубива поезија. Родољубива поезија великих познатих песника.
Copyright Copyright © 2012 - Поезија суштине Поезија суштине | Сва права задржанa | За свако јавно објављивање обавезни сте навести извор преузетог текста | Архива сајтаАрхива сајта