Textual description of firstImageUrl

Правилник сајта


Правилник сајта Поезија суштине
Copyrighted.com Registered & Protected  CRP9-5Z0E-YJQV-BNRL
1. ОБЈАВЉИВАЊЕ ПЕСАМА НА САЈТУ

1.1
За објављивање песама на сајту Поезија суштине, послати најмање седам, а највише двадесет пет песама и ако задовоље критеријуме сајта биће објављене на страни Песме данашњих песника  
(најмање три, а највише двадесет)

1.1а
Уредник у договору са аутором може објавити и више од двадесет песама ако оне својим квалитетом то завређују.

1.2
Уз песме обавезно послати краћу биографију писану у трећем лицу једнине и једну фотографију. Фотографија аутора, од стране уредника биће употребљена само за овај сајт, али не сноси никакву одговорност ако је неко преузме и објави било где.

1.3
Дискреционо право уредника је да одлучује о избору и постављању песама и аутора на страницу Песме данашњих песника. Једном постављене песме може уклонити само уредник сајта, једино и искључиво уз обострану сагласност и аутора и уредника. 

1.4
На страници Песме данашњих песника никад неће бити објављене песме, ако их лично не пошаље аутор мејлом на контакт мејл адресу. Аутори самим слањем својих радова прихватају уређивачку политику сајта Поезија суштине.

1.5
Хонорари за објављене песме нису предвиђени Правилником.

1.6
Песме су лиценциране на неком од, али и поред тога уредник овог сајта не сноси никакву одговорност ако неко злоупотреби име или песму аутора узимајући их са овог сајта.

1.7
Објављене песме остају  у власништву аутора као његова интелектуална својина, али уредник сајта задржава право да песме, објављене на сајту Поезија суштине, може самостално објавити, потписане именом аутора и УРЛ адресом са овог сајта, на некој од друштвених мрежа и интернет портала.

1.8
Котизација за песме на сајту је искључиво ствар договора аутора песама и уредника овог сајта.

1.9
Збирке песама у електронском издању објављују се на посебној подстраници везаној за биографију песника. Збирку, такође, могу објавити и песници који нису заступљени на сајту. Услови око објављивања и презентације збирке су искључиво ствар договора аутора збирке и уредника овог сајта.

1.10
Правилник овога сајта је искључиво у надлежности оснивача и уредника као потпуно и једино право на његове измене.


2.  ПРАВА И ОБАВЕЗЕ ЧИТАЛАЦА САЈТА

2.1
Читаоци сајта Поезија суштине уласком на овај сајт стичу право да неограничено временски или било у неком другом смислу читају и преузимају песме са овог сајта.

2.2
Читаоци су обавезни да код преузимања песама и накнадног постављања на свој сајт, блог или неку од друштвених мрежа задрже изворни облик преузетог текста и наведу извор одакле су песме преузели.

2.3
Читаоци су обавезни код преузимања песама, са било које странице и подстранице сајта Поезија суштине, те накнадног публиковања на интернет страницама, порталим и јавним друштвеним мрежама да их потпишу именом и презименом аутора преузете песме, а такође и да поставе повратни линк до преузете песме на овом сајту. Свако јавно публиковање без навођења извора преузетог материјала, подлеже закону о кршењу ауторских права.

2.4
Забрањено је свако јавно публиковање у штампаном издању песама са овог сајта без дозволе уредника и живих аутора.

Оснивач и уредник сајта:
Анђелко Заблаћански  с.р.
Back to Top
Copyright © 2012 - Поезија суштине | Сва права задржана | За јавно публиковање обавезни сте навести извор преузетог текста | MOJ SAJT ™ - DESIGN