slike pesnika

Правилник сајта


Правилник сајта Поезија суштине

1. ОБЈАВЉИВАЊЕ ПЕСАМА НА САЈТУ

1.1
За објављивање песама на сајту Поезија суштине, послати најмање десет и ако задовоље критеријуме сајта биће објављене на страни Песме данашњих песника, не мање од седам.
1.1а
Уредник у договору са аутором може објавити и више од двадесет песама ако оне својим квалитетом то завређују.

1.2
Уз песме обавезно послати краћу биографију писану у трећем лицу једнине и једну фотографију. Фотографија аутора, од стране уредника биће употребљена само за овај сајт, али не сноси никакву одговорност ако је неко преузме и објави било где.

1.2а
Своје песме шаљите у једном ворд документу писане ћирилицом или
латиницом са словним знацима ђ, ж, ч, ћ, ш, фонт Times New Roman, величина фонта 12pt, проред 1,5. У противном радови неће бити узети у разматрање.

1.3
Дискреционо право уредника је да одлучује о избору и постављању песама и аутора на страницу Песме данашњих песника. Једном постављене песме може уклонити само уредник сајта, једино и искључиво уз обострану сагласност и аутора и уредника.

1.3а
Само у случају да аутор не испуни своје обавезе договорене с уредником из тачке 1.8 овог Правилника, уз претходно обавештење аутора имејлом, уредник може склонити песме са сајта

1.4
На страници Песме данашњих песника никад неће бити објављене песме, ако их лично не пошаље аутор имејлом на 
poezijasustine@hotmail.com
Аутори слањем својих радова прихватају уређивачку политику и правилник сајта Поезија суштине.

1.5
Хонорари за објављене песме нису предвиђени Правилником.

1.6
Песме су заштићене у склопу свеобухватне заштите ауторских права Поезије суштине, али и поред тога уредник овог сајта не сноси никакву одговорност ако неко злоупотреби име или песму аутора узимајући их са овог сајта.

1.7
Објављене песме остају  у власништву аутора као његова интелектуална својина, али уредник сајта задржава право да песме, објављене на сајту Поезија суштине, може самостално објавити, потписане именом аутора и УРЛ адресом са овог сајта, на некој од друштвених мрежа и интернет портала.

1.8
Котизација за објаву песама на сајту је ствар договора аутора и уредника овог сајта.

1.9
Правилник овога сајта је искључиво у надлежности оснивача и уредника као потпуно и само његово право на измене истог.


2.  ПРАВА И ОБАВЕЗЕ ЧИТАЛАЦА САЈТА

2.1
Читаоци сајта Поезија суштине уласком на овај сајт стичу право да неограничено временски или било у неком другом смислу читају и преузимају песме са овог сајта.

2.2
Читаоцима се препоручује код преузимања песама са Поезије суштине, те накнадног публиковања на интернет страницама, порталима и јавним друштвеним мрежама да их потпишу именом и презименом аутора преузете песме, а такође и поставе повратни линк до преузете песме на овом сајту.

2.3
Код преузимања песама Данашњих песника (Поезија савремених песника) читаоци су обавезни да наведу повратни линк до песме и сваку песму потпишу именом аутора. Свако јавно публиковање без навођења имена аутора и извора преузетог материјала, подлеже закону о кршењу ауторских права.

2.4
Забрањено је свако јавно публиковање у штампаном издању песама са овог сајта без дозволе живих аутора и уредника Поезије суштине.

Оснивач и уредник сајта
Анђелко Заблаћански
najbolji-pesnici-prelepa-poezija


Најлепша љубавна, родољубива, описна лирска поезија - песника из целог света

Љубавна поезија

Родољубива поезија

Најлепша љубавна и родољубива поезија свих времена великих песника целог света из свих векова. Проза - кратке приче. Песме читајте и ћирилицом и латиницом.

Copyright Copyright © 2012 - Поезија суштинеПоезија суштине | Права задржанa | За свако преузимање и јавно објављивање обавезно навести извор преузетог текста | Архива овог сајтаАрхива овог сајта