slike pesnika

Игор Мијатовић



Биографија

Игор Мијатовић је рођен 18. септембра 1975. године у Бањалуци. Основну школу завршио је у месту рођења, а средњу богословску – Богословију Светог Саве у Беграду.

igor mijatovic savremeni pesnici

Дипломирао је на Богословском факултету Српске православне цркве у Београду 2001. године, а мастер рад одбранио 2016. године на Независном универзитету у Бањалуци, студијски програм Разредна настава.

Рукоположен је у чин свештеника 2001. године и на служби је при храму Успења Пресвете Богородице у Бањалуци. Православну веронауку предаје у бањалучким средњим школама.

Објављена дела: дидактичко-методички приручник Интерактивно учење у настави Православне вјеронауке (2007); уџбеник Православне вјеронауке за шести разред основне школе (2016) и монографска студија Блумова таксономија у Православној вјеронауци (2018).

(22. новемра 2022)


Добро дошли на Поезију суштине, сајт за књижевност, а пре свега поезију. На овом сајту можете читати најлепшу поезију добро познатих песника, али и оних за које до сада, можда, нисте знали.

Најновије на Поезији суштине

poezija sustine na fejsbuku

Најлепша љубавна поезија

Најлепша љубавна поезија свих времена. Много добрих и познатих великих песника. Прелепа српска љубавна поезија

Српска родољубива поезија

Најлепша и најбоља српска родољубива поезија. Родољубива поезија великих познатих песника.
Copyright Copyright © 2012 - Поезија суштине Поезија суштине | Сва права задржанa | За свако јавно објављивање обавезни сте навести извор преузетог текста | Архива сајтаАрхива сајта