slike pesnika

Здравка Пап



Биографија

zdravka pap pesme biografijaЗдравка Пап, рођена Николић у селу Дрецељ, Општина Олово у Босни и Херцеговини, од оца Милована и мајке Јованке Николић. 

Удата је и мајка је двоје деце, ћерке Дубравке и сина Ивана и они су јој подарили четворо унучади, ћерка унука Вукана и унуку Луну, а син унуку Лару и унуку Мају.

zdravka pap pesnikinja

Своју поезију је објављивала  у мноштво песничких група, на порталима и зборницима „Поезија суштине“, „Лирска круна“ , „Неказано“ итд. Хаику поезија је њена посебна љубав и доста пута је похваљена.

Објавила је збирку поезије „Камена душа“ у АСоглас издаваштву и друга књига је у припреми. Учествује и на Дринским Књижевним сусретима у Зворнику.

(25. март 2023)


Добро дошли на Поезију суштине, сајт за књижевност, а пре свега поезију. На овом сајту можете читати најлепшу поезију добро познатих песника, али и оних за које до сада, можда, нисте знали.

Најновије на Поезији суштине

poezija sustine na fejsbuku

Најлепша љубавна поезија

Најлепша љубавна поезија свих времена. Много добрих и познатих великих песника. Прелепа српска љубавна поезија

Српска родољубива поезија

Најлепша и најбоља српска родољубива поезија. Родољубива поезија великих познатих песника.
Copyright Copyright © 2012 - Поезија суштине Поезија суштине | Сва права задржанa | За свако јавно објављивање обавезни сте навести извор преузетог текста | Архива сајтаАрхива сајта