slike pesnika

Вера Радосављевић



Биографија

vera radosavljevic biogravija i poezija
Вера Радосављевић је рођена 30. октобра 1970. године у Бајиној Башти. Основну и средњу школу завршила је у родном граду, а даље школовање и рукомет су је одвели у Ваљево где тренутно живи и ради.

vera radosavljevic pesnikinja

Литерарним стваралаштвом као и сликањем почела је да се бави у детињству, како сама каже: „Одмах по описмењавању”. Песме су јој објављиване у часопису Бранковина и часопису АКТ, као и у зборницима Кипријанов кладенац, Топла реч 7, Gentle word 7, Породичне златне нити, Лирска круна 4, Кад се казаљке склопе и многим другим које су организовала удружења из Србије и суседних држава, и у Антологији светске поезије и прозе 4 удружења УСУА, Аустралија.

Учесник је многих песничких вечери, промоција и културних манифестација, од којих јој је најдраже учешће на првој песничкој манифестацији Десанкине вечери 2020 у Ваљеву у организацији Књижевног Клуба Ваљева.

Члан је УСУА из Аустралије.

20. септембар 2021.



Добро дошли на Поезију суштине, сајт за књижевност, а пре свега поезију. На овом сајту можете читати најлепшу поезију добро познатих песника, али и оних за које до сада, можда, нисте знали.

Најновије на Поезији суштине

poezija sustine na fejsbuku

Најлепша љубавна поезија

Најлепша љубавна поезија свих времена. Много добрих и познатих великих песника. Прелепа српска љубавна поезија

Српска родољубива поезија

Најлепша и најбоља српска родољубива поезија. Родољубива поезија великих познатих песника.
Copyright Copyright © 2012 - Поезија суштине Поезија суштине | Сва права задржанa | За свако јавно објављивање обавезни сте навести извор преузетог текста | Архива сајтаАрхива сајта