slike pesnika

Ана Митић СтошићБиографија

Ана Митић Стошић
Рођена је 19. априла 1986. године у Врању. Основну и средњу музичку школу завршила је у Врању. Дипло-мирала је на Филолошком факултету у Београду, на групи Српска књижевност и језик. Председник je Издавачког савета на Народном универзитету и учесник Књижевне колоније 2017. у Врању. Промовисала је уџбенике издавачке куће Бигз. Бави се лектори-сањем и писањем рецензија. Објављује песме у зборницима и књижевним часописима.
Пише још од наранијих школских дана, за шта је освајала награде, али још увек припрема самосталну збирку песама. Највише ужива у читању и тумачењу књижевних дела и веома је испуњава рад с ученицима када успе да им пренесе љубав према књижевности и читању књиженвних дела.
Ради као професор српског језика и књижевности у ОШ "Бранко Радичевић“ у Врању где и живи.


Можда вас и ово занима

Претходно Следеће

Љубавна поезија

Родољубива поезија

Најлепша љубавна и родољубива поезија свих времена великих песника целог света из свих векова. Проза - кратке приче. Песме читајте и ћирилицом и латиницом.

Copyright Copyright © 2012 - Поезија суштинеПоезија суштине | Права задржанa | За свако преузимање и јавно објављивање обавезно навести извор преузетог текста | Архива овог сајтаАрхива овог сајта