slike pesnika

Ана Митић СтошићБиографија

ana-mitic-stosic
Ана Митић Стошић рођена је 19. априла 1986. године у Врању. Основну и средњу музичку школу завршила је у Врању. Дипломирала је на Филолошком факултету у Београду, на групи Српска књижевност и језик. Председник je Издавачког савета на Народном универзитету и учесник Књижевне колоније 2017. године у Врању. Промовисала је уџбенике издавачке куће Бигз. Бави се лекторисањем и писањем рецензија. Објављује песме у зборницима и књижевним часописима.

Пише још од најранијих школских дана, за шта је освајала награде. Највише ужива у читању и тумачењу књижевних дела и веома је испуњава рад с ученицима када успе да им пренесе љубав према књижевности и читању књижевних дела.

Објавила је збирку песама Мириси Раја (2019).

Ради као професор српског језика и књижевности у ОШ "Бранко Радичевић“ у Врању где и живи.Можда вас и ово занима

Претходно Следеће

Најлепша љубавна, родољубива, описна лирска поезија – песника из целог света

Љубавна поезија

Родољубива поезија

Најлепша љубавна и родољубива поезија свих времена великих песника целог света из свих векова. Проза – кратке приче. Песме читајте и ћирилицом и латиницом.

Copyright Copyright © 2012 - Поезија суштинеПоезија суштине | Права задржанa | За свако јавно објављивање обавезни сте навести извор преузетог текста | Архива овога сајтаАрхива овога сајта