Latinica     Ћирилица

Textual description of firstImageUrl

Ана Митић СтошићАна Митић Стошић
Рођена је 19. априла 1986. године у Врању. Основну и средњу музичку школу завршила је у Врању. Дипло-мирала је на Филолошком факултету у Београду, на групи Српска књижевност и језик. Председник je Издавачког савета на Народном универзитету и учесник Књижевне колоније 2017. у Врању. Промовисала је уџбенике издавачке куће Бигз. Бави се лектори-сањем и писањем рецензија. Објављује песме у зборницима и књижевним часописима.
Пише још од наранијих школских дана, за шта је освајала награде, али још увек припрема самосталну збирку песама. Највише ужива у читању и тумачењу књижевних дела и веома је испуњава рад с ученицима када успе да им пренесе љубав према књижевности и читању књиженвних дела.
Ради као професор српског језика и књижевности у ОШ "Бранко Радичевић“ у Врању где и живи.


Претходно Следеће

"Најлепша поезија је тренутак кад ниси свестан песме." то вам нуди Поезија суштине са близу 4.000 песама познатих и мање познатих светских и наших песника.

Copyright © 2012 - Поезија суштине | Сва права задржана  | За свако јавно публиковање обавезни сте да наведете извор преузетог текста |  Архива овог сајта